Introvertit

Vaikka introverttien osuus väestöstä on kolmannes – puolet, yksi tämän tyyppinen henkilö kertoo usein, että muut eivät tunnu ymmärtävän heitä. Tässä on joitain suurimpia myyttejä, väärinkäsityksiä ja väärinkäsityksiä siitä, mitä tarkoittaa olla introvertti.

1. hiljainen ei tarkoita ujo

hiljainen ei tarkoita ujo

Ihmiset tekevät joskus virheen ajattelemalla, että vain siksi, että henkilö on hiljainen, se tarkoittaa myös, että henkilö on ujo. On tärkeää ymmärtää, että sulkeutumisen, ujouden ja sosiaalisen ahdistuksen välillä on suuri ero.
Introvertti ihmiset eivät välttämättä ole peloissaan puhuessaan toisille, vaikka jotkut introvertti ihmiset kokevat varmasti ujoutta tai sosiaalista ahdistusta.

2 .Eivät ole vihaisia ​​tai masentuneita

Kun introvertti tuntee olevansa liikaa seurustellessaan, he tarvitsevat usein vähän hiljaista aikaa ja yksinäisyyttä latautumiseen. Valitettavasti ihmiset tulkitsevat joskus väärin halun olla yksin negatiivisina tunteina, kuten vihaisena, masentuneena, surkeana tai ahdistuneena.

3 Heillä on hauskaa

Introvertit eivät ole juhlijoita. Vaikka he saattavat olla hiljaa kovassa ja tungosta sosiaalisessa kokouksessa, se ei tarkoita, etteivät he pidä hauskaa.

4. He eivät ole töykeä

Introvertit voivat olla hiljaisia ​​ja varautuneita, kun tapaat heitä, ja voi olla vaikea tietää, mitä he ajattelevat. Tämä voi saada muut kokemaan heidät töykeinä.

Harkitse persoonallisuutta ja ihmissuhdetyyliä, ennen kuin tulkitset tämän alkuperäisen varauksen epäkohteliaisuudeksi. On tärkeää ymmärtää, että introvertin on ehkä yksinkertaisesti opittava tuntemaan sinut paremmin ennen kuin hän tuntee olonsa mukavaksi ja halukas avautumaan.

5. He eivät ole agorafobisia

Se, että introvertit ovat hiljaisia ​​ja nauttivat yksinäisyydestä, ei tarkoita sitä, että heillä olisi agorafobia. Jotkut ihmiset ovat tietysti sekä introvertteja että agorafobisia, mutta yksi ei ole toisen osoitin.

Monet introvertit kuvailevat itseään “kotirakenteiksi” tai ihmisiksi, jotka nauttivat hengailla kotona ja nauttia perheestään ja harrastuksistaan. Tämä ei tarkoita, että he pelkäävät julkisia tiloja.

6. Introverteillä ei ole heikkoa itsetuntoa

Toinen yleinen väärinkäsitys introverteista on, että he ovat hiljaisia ​​ja varautuneita, koska heillä on alhainen itsetunto tai heillä ei ole itseluottamusta.2 Tämä voi olla erityisen ongelmallista introvertti lapsille, jotka aikuiset ajavat jatkuvasti tilanteisiin, joiden mielestä seurustelu on tapa “korjata” lapset, joiden aikuiset kokevat olevan ujo ja epävarma.

7. Introvertit eivät vihaa ihmisiä

Introvertti ihmiset eivät ole misantrooppisia. Itse asiassa introvertit ovat yleensä hyvin kiinnostuneita ihmisistä; he yksinkertaisesti tuntevat itsensä uupuneeksi paljon puhuessaan ja seurustellessaan, etenkin paljon sitä mitä pitävät tarpeettomana puhumisena.

Sulkeutuneisuus

8. Introvertteja ei tarvitse korjata

Introvertiota pidetään usein sellaisena, joka on voitettava.1 Monet introvertit kertovat, että opettajat ja muut aikuiset pakottivat heidät usein tilanteisiin, joissa he tunsivat olonsa epämukavaksi tai hukkuneeksi. Extrovertteja syyttävät usein ne, jotka eivät ymmärrä heidän olevan kovaa ja liian puhelias.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *